Ook onderdeel van
FavoriteLoadingZet op mijn favorietenlijst frietkot-max-antwerpen

Fritkot Max

Groenplaats 12

2000 Antwerpen | historisch centrum

www.fritkotmax.be

 

 

Nergens smaken de frieten beter dan in Belgie, en ze zijn het allerlekkerst na een lange wandeling door ‘t Stad!

 

Frietkot Max is het oudste en waarschijnlijk bekendste frietkot van België. Hier geniet je van een ouderwetse zak heerlijke Vlaamse frieten, herbal maar loop ook zeker even naar boven waar zich een heus frietkotmuseum bevindt! Het museum bestaat uit 1 kamer, dus je staat zo weer buiten.

 

2 reacties op “Fritkot Max”

  1. Arjen 9 juni 2014 at 19:51 #

    Als toerist kan je deze friettent beter vermijden. Het personeel is erg onvriendelijk tegen buitenlanders (met namen Nederlanders en Duitsers). Ik woon er in de buurt en zie met regelmaat mensen worden uit gesnauwd door het personeel om de gekste redenen (bijv. te lang op het terras blijven zitten).

    De kwaliteit van het friet wisselt tussen de werknemers. Maar over het algemeen is de friet slecht doorbakken.

    Alstublieft kies een andere locatie voor uw Vlaamse friet. Iedere andere locatie is beter.

  2. Rik 25 augustus 2014 at 15:26 #

    De dame achter de counter is zeer, maar dan ook echt zeer onvriendelijk. Ik wou bij nader inzien mijn saus op de friet i.p.v. in een apart saus bakje. Dit kon echt niet en ze ontplofte volledig toen ik haar beleefd verzocht of het echt niet op de frietjes kon. Ze begon te schelden. We kregen te horen dat “jullie Hollanders beter thuis konden blijven”. De medewerkster ging echt volledig uit haar dak. Wees je hier van bewust voordat je binnenstapt bij frietkot Max. Het personeel is uiterst onvriendelijk en zoals ze zelf aangeven, houden ze niet van Hollanders.

Geef een reactie