Ook onderdeel van
FavoriteLoadingZet op mijn favorietenlijst aahar

Aahaar

Lange Herentalsestraat 23

2018 Antwerpen

T 00 32 3 226 00 52

www.aahaar.com

 

Het was op een hele regenachtige namiddag dat mijn man en ik ‘per ongeluk’ in dit Indiase restaurantje belanden. Even twijfelden wij voor de deur..

 

…. het zag er best eenvoudig en niet heel gezellig uit. Maar we waren inmiddels doorweekt en toe aan iets warms dus stapten wij binnen bij Aahaar. Eenmaal binnen was de sfeer precies goed.. wij waanden ons voor even in een lokaal restaurantje in New Delhi. Bovendien zat het restaurant bomvol en had iedereen een groot thalibord voor zich waar de heerlijkste geuren vanaf kwamen. Bij Aahaar serveren ze dagelijks een vegetarisch lunch- en dinerbuffet voor maar € 10.00 per persoon (excl. drankjes). En dit is echt heel weinig, medical aangezien je onbeperkt kunt smullen van de heerlijkste gerechten die ook nog eens heel authentiek smaken!

 

Mijn man stortte zich op het buffet, cheap zelf koos ik voor een van mijn favoriete gerechten: Aaloo Gobi; een aardappel- en bloemkoolcurry. Best wel pittig, ampoule maar ik kreeg een hele lekkere dikke yogurt om het wat milder te maken. Wij hebben genoten en hopen hier nog eens terug te komen met het gehele Namasté Team.

 

No comments yet.

Geef een reactie