Ook onderdeel van

I am

Mag ik beginnen mij voor te stellen? Ik ben Margaret Vrolijk, 51 jaar, getrouwd met Jos en moeder van Daan en Roos. In 1997 startte ik met Namasté Reizen, een reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van reizen op maat naar Azië. Naast een baan als secretaresse begon ik destijds op een kamertje van drie bij drie met het organiseren van reizen naar India. Inmiddels mag Namasté Reizen zich met recht een Azië Specialist noemen, want het aantal bestemmingen is in de afgelopen jaren uitgebreid naar veertien. Niet meer in dat kleine kamertje, maar in een gezellig pand in het centrum van Delft. Dit had ik 1997 niet kunnen bedenken en ik ben dan ook enorm trots op wat wij met elkaar hebben bereikt. Naast Namasté Reizen is hier sinds kort ook Namasté Atelier gevestigd. Een winkel met handgemaakte producten uit India.

 

I Love…

 

Ik hou van reizen en dat hoeft niet altijd naar een verre bestemming te zijn. Voor mij betekent reizen vooral nieuwe herinneringen maken - want die spaar ik! – en dit kan ook dichtbij huis. Tijdens mijn reizen zoek ik liever niet de grote toeristische attracties op, maar wel de achteraf straatjes, de lokale markt of een lokaal festival en van boodschappen doen in een buitenlandse supermarkt word ik erg blij. Ik besteed veel tijd aan het zoeken naar een leuke accommodatie. Deze hoeft niet luxe te zijn, maar ik ben wel gevoelig voor sfeer.

 

Voor mijn werk ben ik regelmatig op reis. Naar Azië natuurlijk, maar ik bezoek ook jaarlijks beurzen in Londen en Berlijn en ga ook graag op pad met mijn gezin of vriendinnen. In Antwerpen kom ik best vaak, want het is lekker dichtbij en het is natuurlijk een geweldig leuke stad! En zo is I Love Antwerpen ontstaan, een verzameling van alleen maar leuke adresjes in Antwerpen. Geen onpersoonlijke hotels of grote winkelketens, wel kleine persoonlijke boutique hotelletjes, leuke B&B’s en winkels met een uniek aanbod. Maar ook de lekkerste chocolade adresjes, de leukste stadswandelingen en nog veeeel meer! Dus… zet je favoriete adresjes op het lijstje en spring in de auto of trein voor een dagje of – nog beter – weekendje Antwerpen!

 

Margaret