Ook onderdeel van
FavoriteLoadingZet op mijn favorietenlijst banks

Banks Hotel

Steenhouwersvest 55

2000 Antwerpen | historisch stadscentrum

T 00 32 (0) 3 23 24 002 | vanaf 110,00

www.hotelbanks.com

 

Het Banks is een fijn hotel in een van de leukste wijken van Antwerpen. De grote markt, de Groenplaats, de Kloosterstraat, ‘t Zuid… het ligt allemaal op loopafstand.

 

Het gebruik van beton, hout en glas zorgen voor een moderne uitstraling. Erg leuk is de Daytime Lounge op de begane grond, waar je wisselende exposities van jonge kunstenaars kunt bewonderen. Hier kun je een tijdschrift lezen, wat op je laptop surfen en tussen 16.00 uur ‘s middags tot 20.00 uur ‘s avonds genieten van gratis drankjes en tapas! (op zon- en feestdagen tot 18.00 uur).

 

Vanuit de Lounge kijk je op de Vrijdagmarkt, een leuk plein met een aantal leuke winkels en cafe’s. De kamers zijn licht en ruim. Jammer dat er geen koffie- en theefaciliteiten zijn en de badkamer (vooral het toiletgedeelte) is een beetje klein. Ook vonden wij het niet zo prettig dat de receptie om half negen sluit. Maar de prijs/kwaliteitverhouding van dit hotel is echt prima! Tel daar de locatie bij op en het lekkere ontbijtje met vers brood, fruit, yogurt en een eitje… dan is het Banks geen verkeerde keuze voor een weekendje Antwerpen.

 

Tags:

No comments yet.

Geef een reactie