Ook onderdeel van
FavoriteLoadingZet op mijn favorietenlijst sukha

Sukha Nanda Antwerpen ♥

IJzerenwaag 13a

2000 Antwerpen | centrum

T. 00 32 478 98 32 20

www.sukhananda.com

 

Deze Day Spa in hartje Antwerpen ademt dezelfde sfeer als een Spa in Thailand of India. Bekijk de aanbieding.

 

Omdat ik zelf regelmatig in Azië ben viel mij Sukha dus direct op! Meerdere keren stond ik voor het mooie pandje aan de IJzerenwaag, prostate maar de tijd ontbrak mij om er binnen te stappen. Tot ik een aantal weken geleden mijn man verraste met een massage en op deze manier de kans kreeg kennis te maken met deze bijzondere Spa. Terwijl mijn man genoot van een Abhyanga (een massage met kruidenolie), had ik de tijd om te praten met Tzvetana, de eigenaresse.

 

Sukha betekent well-zijn en staat voor een holistische filosofie gebaseerd op Ayurveda, een hindoeïstische gezondheidsleer uit India. Bij Sukha is deze filosofie vertaalt naar onze westerse behoeften. Sukha werkt uitsluitend met natuurlijke producten en deze producten zijn ook in de winkel te koop. Voor de behandelingen wordt gebruik gemaakt van Sundari, dit product combineert de eeuwenoude botanische kennis met de moderne wetenschap. De producten bestaan enkel uit natuurlijke ingrediënten. Ook kun je hier terecht voor thee (aanrader!), voedingssupplementen en kruiden van Pukka.

 

Heerlijk toch om een dagje shoppen te beginnen met een facial of de dag af te sluiten met een ontspannende massage. Sukha bevindt zich midden in het centrum, dus die combinatie is prima te maken. Mijn man stond een uurtje later als herboren weer buiten en was de spanning in zijn nek helemaal kwijt. Tzvetana, ik kom snel een keer terug… maar dan wel voor mijzelf natuurlijk!

 

Tags:

No comments yet.

Geef een reactie