Ook onderdeel van
FavoriteLoadingZet op mijn favorietenlijst Guesthouse-Porters-Antwerp-01-610x225

(Guest)house of Porters ♥

Kipdorpvest 44

2000 Antwerpen | centrum

T 00 32 3 213 35 75 | 420,00

www.houseofporters.com

 

Ik ben al jaren een fan van Pieter Porters, meesterdecorateur. More Is More is zijn motto en zijn interieurs zijn warm, gezellig, rijk en vol! 

 

Ik heb al zijn CD’s en boeken (ook te koop via de website). Ben ik in Antwerpen, dan probeer ik zijn ”House of Porters” altijd even te bezoeken. Hier is de boodschap duidelijk: geniet en durf anders leven. Op de 3000m² die het “stadskasteeltje” telt, neemt Pieter Porters je mee in een reis door de tijd. De geheel vernieuwde ruimten knipogen naar vroeger, maar zijn tegelijk helemaal van nu. Elke kamer, elk meubel draagt een stukje geschiedenis. Elke ruimte, elk hoekje van “House of Porters” heeft zijn typisch karakter en eigenzinnige sfeer. Een heel inspirerende omgeving.

 

“House of Porters” heeft ook een aantal suites, elk met een eigen karakter en stijl. Overnachten in de suites is niet goedkoop, maar heb je iets te vieren dan is het zeker een aanrader. Door mijn werk in de reisbranche heb ik heel wat hotelkamers gezien, maar zelden zo mooi als deze! Behalve heel sfeervol zijn ze van alle gemakken voorzien met een flatscreen tv, Bose geluidsinstallatie, groot bad en aparte douche. Een glas champagne, chocolade, fruit, een uitgebreid ontbijt, een surprise en parkeren zijn bij de kamerprijs inbegrepen. Het is mijn wens ooit een nachtje in de Frans-Engelse Suite te overnachten…. dus Pieter als je dit leest ;)

 

Tags:

No comments yet.

Geef een reactie